آذر ۲, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

اینترنت پرسرعت جان پرندگان هلندی را گرفت!

Rate this post

عاشق وب: اجرای مرحله آزمایشی اینترنت پرسرعت ۵G در هلند، جان خیل عظیمی از پرندگان را گرفت.

به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، در سال های اخیر تلاش اپراتورهای مخابراتی و غول های تکنولوژی برای توسعه فناوری شبکه اینترنت ۵G شدت گرفته و هریک از آنها در تلاشند تا با همکاری شرکت های مخابراتی مناطق مختلف جهان وارد همکاری و مذاکره شوند.

اما حالا به نظر می آید بعد از آنکه غول های تکنولوژی متعددی در جهان شامل هواوی، نوکیا، زدتی ای، اریکسون، سامسونگ و خیلی از اپراتورهای مخابراتی تصمیم گرفتند که به توسعه فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G بپردازند و در این خصوص سرمایه گذاری های کلانی کنند، حالا دانشمندان و پژوهشگران فعال در حوزه فناوری با انتشار یک گزارش به صورت مفصل عنوان کرده اند که توسعه و برقراری شبکه اینترنت پرسرعت ۵G در جهان برای سلامتی انسان، حیوان و محیط زیست تهدیدات فراوان و خطرناکی را بوجود می آورد. آنها در ادامه این گزارش از جامعه بین المللی درخواست کرده اند که جلوی گسترش این فناوری خطرناک را بگیرند در غیر این صورت تمامی گونه های جانوری و همینطور نسل بشر با خطرات جدی گسترده ای روبرو خواهند شد.

هم حالا خبر دیگری بعد از اعلام این گزارش انتشار یافته است که بر اطلاعات ذکر شده در گزارش مذکور صحه می گذارد و ثابت می کند که برقراری اینترنت ۵G می تواند تا چه اندازه برای سلامتی بشر خطرآفرین باشد.

گزارش ها حاکیست که تست و اجرای مرحله آزمایشی اینترنت پرسرعت ۵G در شهر لاهه هلند باعث شد که صدها پرنده ساکن در این شهر به علت انتشار امواج مخرب بکار رفته در این شبکه جان خویش را از دست بدهند.

دانشمندان و پژوهشگران بر این باورند که تکنولوژی۵G از بخشی از طیف رادیویی به نام امواج میلیمتری استفاده می نماید که این امواج خصوصیت های منحصربفردی دارند که یکی از آنها فرکانس بالای آنهاست. این امواج به منظور انتقال اطلاعات با حجم بالا و سرعتی بسیار زیاد، باید فرکانس بالایی هم داشته باشند. اما این در شرایطی است که این نوع از امواج یکپارچگی خویش را در فاصله های طولانی از دست داده و از اجسام جامد به خوبی عبور نمی کنند.به همین خاطر برای جبران برد کوتاه و طول موج پایین این امواج میلیمتری، بر روی تمامی دستگاه های الکترونیکی و ابزارهای موردنظر حتی چراغ های راهنمایی و رانندگی و چراغ های خیابانی هم باید هزاران برج کوچک مخابراتی نصب شود تا در انتقال و جابجایی این امواج تداخلی تولید نشود. تعداد زیاد این برج های کوچک مخابراتی در سطح شهر است که باعث نگرانی دانشمندان فعال در حوزه فناوری، پزشکی و محیط زیست شده است و سبب شده که دولت ها و شرکت های مخابراتی در توسعه این فناوری به تردید بیفتند.

براساس گزارش کازویک، ازاین رو واضح به نظر می آید که چرا بالغ بر ۱۵۰ پرنده جان خویش را دقیقا در روزی که امواج اینترنت ۵G در سطح شهر منتشر گردید و مرحله آزمایشی آن صورت پذیرفت، جان خویش را به صورت کاملا ناگهانی و هم زمان از دست داده اند.

محققان همینطور با بررسی جسد و لاشه پرندگان دریافته اند که همه آنها پیش از مرگ کاملا سالم بوده و هیچ عفونت، ویروس و باکتری که نشان دهنده بیماری خاصی باشد، هم در آنها مشهود نبوده است.

حال این سوال برای خیلی از کاربران و شهروندان تولید می گردد که چرا با این اوصاف، خیلی از غول های تکنولوژی همچنان به دنبال توسعه فناوری مذکور هستند و باید در پاسخ به آنها اظهار داشت که پیشرفت شهری و درآمدزایی را می توان علل اصلی تلاش غول های تکنولوژی برای توسعه فناوری نسل پنجم اینترنت همراه عنوان نمود چراکه آنها بدین ترتیب قادر خواهند بود به توسعه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، رایانش ابری و خدمات کلاد و همینطور عرضه محصولات جدیدی که از این فناوری پشتیبانی می کند، بپردازند و این امر کاربران، دولت ها و شهروندان را مجبورخواهد کرد به منظور پا به پا حرکت کردن با سایر جهان و انجام فعالیت های موردنیاز خود، از این محصولات و فناوری پشتیبانی کنند.