عاشق وب: یکی از طریق هایی که از دسترسی افراد غریبه و سایر کاربران به تاریخچه جست وجوهای اینترنتی کاربران کامپیوتر جلوگیری می کند، رمزگذاری برای مرورگر اینترنتی مورد استفاده آنهاست.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، این روزها که مساله حریم خصوصی و حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران در فضای مجازی و محیط اینترنت از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده است، بنظر می رسد که کارشناسان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری به کاربران کامپیوتر و گوشیهای هوشمند بیشتر از پیش سفارش های امنیتی می کنند و اظهارات خودرا در چارچوب گزارش هایی با زبان عادی در وب سایت های مختلف منتشر نموده و در دسترس عموم مردم و کاربران قرار می دهند.
مرورگر گوگل کروم یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین مرورگرهای اینترنتی در جهان به حساب می آید که از بزرگترین رقبای موزیلا فایرفاکس، سافاری و اوپرا به حساب می آید.
طبق گزارش وب سایت medium، کاربران با انجام مراحل زیر به صورت گام به گام قادر خواهند بود برای مرورگر اینترنتی گوگل کروم، رمزگذاری کرده تا دسترسی افراد دیگر به تاریخچه جستجوها و وب سایت هایی که قبلاً از آنها بازدید کرده اند، را محدود و غیرممکن کنند.
۱. از به روز و آپدیت بودن نسخه مورد استفاده از مرورگر اینترنتی گوگل کروم در کامپیوتر خود اطمینان حاصل کنید
۲. بر روی آیکون این مرورگر اینترنتی کلیک کرده و آنرا باز کنید.
۳. با کلیک بر روی تنظیمات، وارد settings شوید.
۴. در این قسمت، بر روی گزینه Manage on other people کلیک کنید.
۵. روی Add person کلیک کنید.
۶. در این مرحله پس از انتخاب نام و عکس برای حساب کاربری، روی Save کلیک کنید.
۷. در صفحه جدید، روی Sign in کلیک کنید.
۸. روی نام کاربری خود که در بالای صفحه اضافه شده، کلیک کنید.
۹. گزینه Exit and child lock را انتخاب کنید تا قفل حساب کاربری فعال شود.
با درنوردیدن تمام این مراحل به صورت گام به گام، بدین ترتیب حساب کاربری شما در مرورگر گوگل کروم قفل و رمزگذاری می شود و کاربران دیگر و افراد غریبه قادر نخواهند بود به تاریخچه اینترنتی و جست جوهای شما و همین طور وب سایت هایی که به آنها دسترسی داشته اید، برسند. در اینجا لازم به ذکر است که رمز عبور و پسورد شما در این قسمت همان پسورد حساب کاربری گوگل کاربران است.
More Stories
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد
قدرتمندترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا بیش از اندازه داغ می شود