آذر ۲, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

هکرها به کدام بخش های دولتی بیشتر حمله می کنند؟

Rate this post

عاشق وب: طبق گزارش های انتشار یافته در سال ۲۰۱۸ میلادی، هکرها و مجرمان سایبری تمایل بیشتری برای دسترسی به اطلاعات تجاری و اقتصادی کشورهای مختلف و سرقت داده های مذکور داشته اند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، در سال های اخیر که حملات سایبری به شدت رشد کرده است، مؤسسه های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان آگهی داده بودند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان های بزرگ، شرکت ها و نهادهای دولتی در جهان نام خواهد گرفت؛ چونکه تعداد سرقت های اطلاعاتی در این سال به اوج خود خواهد رسید.
از طرفی دیگر این کارشناسان امنیتی بارها خطاب به تمامی شرکت های فعال در زمینه های مختلف در جهان آگهی داده بودند که به ارتقای امنیت سایبری زیرساخت ها و سرورهای مربوط به خود اقدام نمایند تا اطلاعات محرمانه و فوق سری خودرا در مقابل نفوذ هکرها و مجرمان سایبری مصون نگه دارند.
برمبنای نمودار زیر، به وضوح می توان دریافت که هکرها بیشتر به کدام بخش های جامعه تمایل دارند تا به اطلاعات محرمانه و باارزش آنها نفوذ پیدا کرده و به سرقت ببرند:

۱‏.‬ بخش تجارت و شرکت های فعال اقتصادی: ۴۵.۹ درصد
(مثل استارتاپ ها، شرکت های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی و دانش بنیان)
۲. بخش پزشکی، درمان و سلامت: ۲۹.۲ درصد
(مثل بیمارستان ها، کلینیک های درمانی، درمانگاه ها، پژوهشکده های تحقیقاتی و پزشکی)
۳. بخش مالی و بانکداری: ۱۰.۹ درصد
(بانک ها، مؤسسات مالی و اعتباری، بنگاههای اقتصادی و صرافی ها)
۴. بخش دولت و اطلاعات نظامی: ۸ درصد
(وزارت خانه های دولت، سازمان های امنیتی و دولتی، ارتش و سایر مؤسسات و نهادهای وابسته به نیروهای نظامی)
نتایج تحقیقات و نظرسنجی های صورت گرفته در نیمه دوم سال قبل از آن حکایت می کند که خیلی از صاحبان شرکت ها و کارخانه های فعال در مناطق مختلف جهان اذعان کرده اند حداقل یک دفعه مورد حمله باج افزاری و سایبری هکرها قرار گرفته اند. بر طبق این تحقیقات، نیمی از آنها مجبور به پرداخت مبالغ و پول های هنگفتی به هکرها شده اند و نیمی دیگر نیز به خاطر عدم پرداخت وجه به آنها، تمامی اطلاعات باارزش و حیاتی خودرا از دست داده اند.
طبق گزارش وب سایت visualcapitalist، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند که در سال های گذشته کاربران را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و سبب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال های اخیر به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه مقرر است در سال های آتی اوضاع از اینکه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران کننده بنظر می رسد.
در سال قبل میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس های کامپیوتری بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد کرده اند.
حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) بطور قطع یکی از مهلک ترین حملاتی است که در طول سال های اخیر صورت گرفته است.
همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و لطمه های جبران ناپذیری می شوند که همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره نمود.

منبع: