آذر ۱, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

این نکات را برای ارتقای شارژدهی موبایل رعایت کنید

Rate this post

عاشق وب: شارژدهی گوشیهای هوشمند در سال های اخیر تحت تاثیر قابلیت و امکانات گسترده ای که به آنها اضافه شده است، به شدت کاهش یافته ولی کارشناسان اخیرا به کاربران سفارش کرده اند که با رعایت نکات مختلفی می توانند میزان مصرف گوشی خودرا کنترل کنند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، از زمانی که صفحه نمایش گوشیهای هوشمند بزرگ و بزرگتر شد و باوجود سایز بزرگ نمایشگرها، گوشیها نازک شدند و از آن سو نیز کیفیت صفحه نمایش و دوربین آنها نیز بطور چشم گیر و چشمگیری بهبود پیدا کرد، مشکل شارژدهی طولانی مدت باتری های گوشیهای هوشمند روز به روز پررنگ تر شد. کاربران بسیاری با وجود رضایت از کیفیت بالای صفحه نمایش و به طور کلی عملکرد گوشیهای خود، از زمان بسیار کوتاهی که باتری ها می توانند شارژ نگه دارند، ابراز ناخشنودی می کردند.
طبق گزارش وب سایت techadvisor، کارشناسان فعال در حوزه فناوری لیستی از مجموعه اقدامات و نکاتی که کمک می نماید تا باتری گوشیهای هوشمند مدت زمان بیشتری شارژدهی داشته باشد و به کاربران در مواقعی که دسترسی به شارژر ندارند، استرس وارد نکنند.
۱. از برنامه device maintenance یا مدیر هوشمند استفاده کنید
این برنامه به کاربران گوشیهای هوشمند کمک می نماید استفاده بهینه تری از میزان مصرف باتری گوشی داشته باشند.
۲. از قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن استفاده نکنید
صفحه نمایش در حالت پیش فرض پس از چند ثانیه که به آن دست زده نمی گردد، خاموش و قفل می شود ولی بعضی از کاربران آنرا از حالت پیش فرض درآورده و به صورت همیشه روشن در می آورند.
۳. از تصاویر پس زمینه متحرک استفاده نکنید
تصاویر پس زمینه متحرک یکی دیگر از مواردی است که مصرف باتری بالایی دارد و کاربران باید به این مساله توجه داشته باشند که در صورت فعالسازی، شارژدهی گوشی آنها به میزان قابل توجهی کاسته می شود.
۴. اپلیکیشن های فعال پشت زمینه را ببندید
باز بودن اپلیکیشن هایی که قبلا توسط کاربر استفاده شده است، یکی دیگر از دلیلهای کاهش میزان شارژدهی گوشی است.
۵. روشنایی صفحه نمایش را به حداقل کاهش دهید
در صورتیکه روشنایی صفحه نمایش زیاد باشد، مصرف باتری گوشی به میزان قابل توجهی بالا می رود.
۶. روشنایی صفحه نمایش را بر روی حالت خودکار و اتوماتیک قرار دهید
کاربران به منظور کاهش مصرف باتری، باید روشنایی صفحه نمایش را بر روی حالت خودکار و اتوماتیک قرار دهند.
۷. رزولوشن و کیفیت رنگی تصاویر نمایشگر را کاهش دهید
بعضی از گوشیهای هوشمند به صورت پیش فرض رزولوشن و کیفیت و وضوح تصویر بالایی دارند. در صورت تمایل به کاهش مصرف باتری، لازم است که کاربران رزولوشن گوشی خودرا کاهش دهند.
۸. حالت تاریک را در سیستم عامل یا اپلیکیشن های مورد استفاده خود فعالسازی کنید
حالت تاریک (Dark mode) یکی دیگر از قابلیت های جدیدی است که به اپلیکیشن های مورد استفاده کاربران اضافه شده است تا کاربران بتوانند مصرف باتری گوشی خودرا کاهش دهند.
۹. گجت های فعال در گوشی خودرا غیرفعال کنید
گجت های گوشیهای هوشمند که همچون مهم ترین آنها می توان به تقویم و ساعت آنالوگ بر روی نمایشگر اشاره نمود، میزان مصرف باتری زیادی دارند که با غیرفعال کردن آنها، می توان تا حد زیادی شارژدهی گوشی را بالا برد.
۱۰. صدای زنگ و اعلان های گوشی خودرا کاهش دهید
صدای زنگ و اعلان گوشی در صورتیکه بالا باشد، یکی دیگر از مواردی است که شارژدهی گوشیهای هوشمند را می کاهد.
۱۱. حالت لرزان یا ویبره گوشی را غیرفعال کنید
در صورتیکه به کاهش مصرف باتری گوشی تمایل دارید، می توانید حالت لرزان یا ویبره در گوشیهای هوشمند را غیرفعال کنید.
۱۲. وای فای، بلوتوث و سایر اتصالات را در گوشیهای خود خاموش کنید
اتصالات بی سیم گوشی همچون اینترنت وای فای و بلوتوث همچون دلایلی است که مصرف باتری گوشیهای هوشمند را بیشتر می کند.
۱۳. اینترنت همراه یا موبایل دیتا را خاموش کنید
به عقیده خیلی از کارشناسان، میزان مصرف باتری اینترنت همراه یا موبایل دیتا بسیار بیشتر از اینترنت وای فای است. بدین سبب خاموش کردن آن، می تواند در افزایش شارژدهی گوشی موثر باشد.
۱۴. حالت پرواز ( flight mode) را روشن و فعالسازی کنید
حالت پرواز نیز یکی دیگر از راهکارهای همیشگی برای به حداقل رساندن مصرف باتری در مواقع ضروری و بحرانی است چونکه روشن بودن سیمکارت درون گوشی و آنتن دهی، حجم زیادی از شارژدهی گوشی را کم می کند.
۱۵. اعلام نوتیفیکیشن های شبکه های اجتماعی خودرا بر روی صفحه نمایش متوقف کنید
خاموش کردن نوتیفیکیشن های شبکه های اجتماعی بر روی صفحه نمایش تا حد زیادی مصرف باتری گوشی را کاهش خواهد داد.
۱۶. لوکیشن یا مکان یابی جغرافیایی گوشی را خاموش کنید
قابلیت هایی نظیر لوکیشن یا مکان جغرافیایی باتری زیادی را مصرف می کند و کاربران تنها در صورت استفاده از اپلیکیشن های ناوبری نظیر گوگل مپ و ویز باید لوکیشن یا مکان یاب گوشی خودرا روشن کنند و در غیر این صورت باید آنرا خاموش و غیرفعال نگه دارند.
۱۷. اپلیکیشن های مورداستفاده خودرا آپدیت کنید
کاربران با دریافت نسخه به روزرسانی شده اپلیکیشن های مورداستفاده خود در گوشی می توانند تا حد زیادی سبب عملکرد بهینه باتری گوشی شوند.
۱۸. سیستم عامل گوشی را به روزرسانی کنید
کاربران بهتر است از جدیدترین نسخه های به روزرسانی شده سیستم عامل خود باخبر شده و در اسرع وقت آنرا دریافت نمایند چونکه نسخه های آپدیت شده سیستم عامل، خیلی از باگ و لطمه پذیری های موجود در پلتفرم های نرم افزاری و سخت افزاری گوشی را برطرف می کنند و بدین ترتیب باتری گوشی با عملکرد بهتری قادر خواهد بود به کار خود ادامه دهد.
۱۹. از قابلیت Power Saving mode بهره ببرید
در سال های اخیر قابلیت Power Saving mode در خیلی از گوشیهای هوشمند وجود دارد که به کاربران اجازه می دهد در مواقعی که دسترسی به شارژر ندارند، باتری پایین ترین میزان مصرف شارژ را داشته باشد.
۲۰. گوشی خودرا هرشب خاموش/ریستارت کنید
ریستارت یا خاموش کردن شبانه گوشیهای هوشمند به آنها این امکان را می دهد تا تمامی برنامه های باز و فعال، به صورت کامل متوقف شده و بدین ترتیب باتری آنها نیز برای روز بعد به صورت بهینه تری مورد استفاده قرار بگیرد.

منبع: