عاشق وب: فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی در ویدئوی جدید خود در مورد غذای روز شکرگزاری و ایده های خود در مورد آن صحبت کردند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، فضانوردان “ایستگاه فضایی بین المللی” (ISS)، ایده های خلاقانه ای را برای غذای روز شکرگزاری در سر دارند.
این فضانوردان، به مناسبت روز شکرگزاری، ویدئویی از خود منتشر نمودند و در آن، به صحبت درباره این روز و بیان احساسات خود در مورد آن پرداختند. اما صحبت در مورد روز شکرگزاری بدون اشاره کردن به غذای مخصوص این روز لطفی ندارد. “اندرو مورگان” (Andrew Morgan)، از فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی در این ویدئو اظهار داشت: هنگامی که به روز شکرگزاری فکر می نماییم، خانواده، دوستان و همین طور غذای این روز را به یاد می آوریم.
وی ادامه داد: ما در مورد خانواده و دوستانمان، صحبت های زیادی داشتیم اما می خواهیم از یک غذای واقعی نیز در خارج از ایستگاه فضایی بین المللی لذت ببریم.
روز شکرگزاری، هر سال در چهارمین پنجشنبه ماه نوامبر و درانتها فصل درو برگزار می گردد تا مردم به واسطه آن، شکر داشتن نعمت های مادی و معنوی را به جا بیاورند.
مورگان به همراه “کریستینا کوک” (Christina Koch) و “جسیکا میر” (Jessica Meir)، دو فضانورد دیگر ایستگاه فضایی بین المللی، در مورد بسته های غذایی متفاوتی که مقرر است در این روز مورد استفاده قرار بگیرند، صحبت کردند. آنها تصمیم دارند علاوه بر غذاهای مرسوم روز شکرگزاری مانند بوقلمون، ایده های خلاقانه دیگری نیز به کار ببرند.
مورگان افزود: غذای ما برای روز شکرگزاری، علاوه بر بوقلمون، سبزیجاتی مانند لوبیای سبز و سیب زمینی شیرین را نیز شامل می شود.
میر، دیگر فضانورد دیگر ایستگاه فضایی بین المللی نیز اظهار داشت: سیب زمینی شیرین در خانه من بسیار مورد توجه است اما در اینجا باید تغییراتی روی آن صورت بگیرد. ما باید کمی آب به سیب زمینی شیرین بسته بندی شده اضافه نماییم تا برای مصرف آماده شود.
وی ادامه داد: داشتن این غذاها در کنار بوقلمون می تواند یک وعده غذایی عالی را برای شام روز شکرگزاری فراهم آورد.
منبع: عاشق وب
More Stories
از سوی اپسکو و دانشگاه های چین؛ فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا
یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد
معرفی و بررسی انواع فلزیاب