به گزارش عاشق وب مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از دریافت روزانه بیشتر از ۷۰ هزار درخواست کارت سوخت المثنی و صدور روزانه نزدیک به ۵۰ هزار کارت سوخت برای متقاضیان اطلاع داد.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، شهرام رضایی اظهار نمود: به صورت میانگین روزانه ۷۰ تا ۸۰ هزار درخواست کارت سوخت المثنی ثبت می شود، این در شرایطی است که تا قبل از اعلام سهمیه بندی بنزین با وجود تاکیدهای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی روزانه ۵ هزار درخواست در سامانه ثبت می شد.
وی با اشاره به این که از آغاز روز جمعه (۲۴ آبان ماه) تا روز شنبه (۹ آذرماه) نزدیک به ۸۰۰ هزار درخواست کارت سوخت المثنی دریافت کرده ایم، اظهار داشت: ظرفیت تولید و صدور کارت سوخت المثنی در شرایط عادی روزانه ۳۰ هزار کارت سوخت است، اما زیرساخت های ما آمادگی ارتقای این عدد تا رقم ۵۰ هزار عدد را هم دارد که الان با کل ظرفیت در حال تولید و صدور هستیم.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تصریح کرد: با گذشت نزدیک به دو هفته از اعلام طرح سهمیه بندی بنزین تعداد درخواست های کارت سوخت المثنی کاهش نیافته است و همچنان روزانه بیشتر از ۶۰ هزار تقاضا در سیستم ثبت می شود.
بنا بر اعلام وزارت نفت، رضایی، زمان موردنیاز برای صدور کارت سوخت متقاضیان را در شرایط عادی حدود دو تا سه هفته اعلام نمود و اظهار داشت: این زمان با افزایش تعداد تقاضاها بعد از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، به حدود یک ماه و نیم افزایش یافته است.
وی ادامه داد: با عنایت به اینکه سهمیه خودرو های شخصی و موتورسیکلت ها تا ۶ ماه آینده در کارت سوخت وسایل نقلیه قابل ذخیره است، هموطنان عزیز در اینباره نگرانی نداشته باشند.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در اطلاعیه ای در خردادماه امسال اعلام نمود که عرضه بنزین به خودرو ها از ۲۰ مردادماه امسال فقط با عرضه کارت هوشمند سوخت انجام می شود. این شرکت در اولین ساعت روز جمعه، ۲۴ آبان ماه با صدور اطلاعیه ای اعلام نمود که برپایه مصوبه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، سهمیه بندی بنزین برای همه وسایل نقلیه بنزین سوز شروع شد. متقاضیان دریافت کارت هوشمند سوخت المثنی می توانند درخواست خویش را از راه رفتن به پلیس +۱۰ یا سامانه epolice.ir به ثبت برسانند.
سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید
More Stories
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد
قدرتمندترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا بیش از اندازه داغ می شود