به گزارش عاشق وب کارشناسان اخیرا برآورد و اعلام نموده اند که بازار اسپیکرهای هوشمند تا سال ۲۰۲۲ میلادی به بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار خواهد رسید.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، اسپیکرهای هوشمند یکی از آن دسته از گجت هایی هستند که این روزها از محبوبیت و استقبال بی نظیری از جانب کاربران برخوردار شده است. به صورت کلی در توصیف وظایف و معرفی اسپیکرهای هوشمند باید اظهار داشت که این گجت های هوشمند به کاربران امکان می دهند تا در صورت داشتن مشغله، وسایل خانگی خویش را با دستورهای صوتی کنترل کنند، بعنوان مثال، از وضعیت آب و هوا و جدیدترین خبرهای روز آگاه شوند، تایمر و زنگ اخطار برای خود تنظیم کنند، با دوستان و خانواده خود تماس صوتی برقرار کرده و به مخاطبان موردنظر خود پیام متنی ارسال نمایند. همه این کارها بدون دخالت دست کاربر و تنها با ارسال یک پیام و دستور صوتی به اسپیکر هوشمند انجام خواهد گرفت.
حالا بر مبنای گزارشی که در وب سایت PC mag امده است، کارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری اعلام نموده اند که میزان فروش اسپیکرهای هوشمند در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۱۲ میلیارد دلار رسیده این در حالیست این رقم در سال ۲۰۱۶ میلادی تنها ۹۰۰ میلیون دلار ثبت و اعلام شده بود.
آنها در این گزارش همینطور پیشبینی کرده اند که بازار فروش این محصولات محبوب و پرطرفدار در سال ۲۰۲۲ میلادی به بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار رشد و افزایش پیدا خواهد نمود.
به عقیده بسیاری ا تحلیل گران، یکی از اصلی ترین علل و عوامل استقبال کاربران و مشتریان از اسپیکرهای هوشمند، تغییر عادات خرید و کاوشهای کاربران در فضای مجازی است. این بدان معناست که خیلی از افراد با خریداری این محصول دیگر علاقه ای به رجوع حضوری به فروشگاه و یا حتی تایپ و جستجو کردن کالای موردنظر خود در فروشگاه های اینترنتی ندارند بلکه تنها با ارسال یک فرمان صوتی به اسپیکر هوشمند و خانگی خود، تمامی اطلاعات موردنیاز برای خریدای کالای مذکور را دریافت می کنند و در صورت تمایل، به خریداری آنلاین و صوتی آن اقدام خواهند کرد.
بر مبنای آمارهای انتشار یافته در این گزارش، تعداد افرادی که در ایالات متحده آمریکا در خانه های خود حداقل یک اسپیکر هوشمند دارند، در سال ۲۰۱۸ میلادی ۲۸ درصد بوده و در سال ۲۰۱۹ این رقم به ۷۵ درصد رسیده است.
یکی از بزرگ ترین تفاوت های اسپیکرهای هوشمند با سایر اسپیکرهای معمولی همین نام هوشمند آن است و این بدان معناست که با بهره مندی از اتصال به اینترنت می تواند با کارهایی که یک گوشی هوشمند یا کامپیوتر می کند، را تنها با دریافت یک دستور صوتی انجام دهد.
از نخستین، بهترین و بزرگترین تولیدکنندگان و عرضه کنندگان اسپیکرهای هوشمند می توان به شرکت های گوگل، آمازون، اپل و مایکروسافت اشاره نمود که البته سایر برندهای فعال در حوزه فناوری نظیر سامسونگ، شیائومی و غیره هم به طراحی، تولید و عرضه آن پرداخته و درتلاشند تا بتوانند سهم بزرگتری از بازار این گجت های هوشمند را از آن خود کنند.
سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید
More Stories
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد
قدرتمندترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا بیش از اندازه داغ می شود