عاشق وب: پژوهشگران ˮمرکز آلمان برای بیماریهای تحلیل برنده عصبیˮ(DZNE) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده اند، مصرف یک سیب در روز می توانند افراد را از مراجعه به پزشکان بی نیاز کند چونکه مواد شیمیایی موجود در این میوه می تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر مبتلاشدن به بیماری آلزایمر را کم کند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان می گویند ترکیبات طبیعی موجود در سیب می تواند خطر مبتلاشدن به آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل را کم کند. غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که بعنوان “مواد شیمیایی گیاهی” شناخته می شوند، در فرآیندی به نام “عصب زایی یا نوروژنز” موجب ایجاد سلول های عصبی می شوند. نورون ها سلول های بسیار تحریک پذیری هستند و اطلاعات را بوسیله سیگنال های الکتریکی به دیگر قسمت های بدن منتقل کرده و توانایی یادگیری و حافظه ما را نیز تقویت می کنند. در آزمایشات آزمایشگاهی، دو ترکیب کوئرستین موجود در پوست سیب و دی هیدروکسی بیزوئیک اسید(DHBA) در مغز سیب سبب ایجاد سلول های عصبی در مغز موش ها شد.
جالب است بدانید که آب سیب بطور قابل توجهی سبب عصب زایی نمی گردد، بنا بر این است که پژوهشگران پیشنهاد می کنند این فواید در مصرف یک سیب کامل موجود است و این فواید به آن میزان در یک لیوان آب میوه سیب نیست.
پژوهشگران آلمانی در این مقاله که در مجله “Stem Cell Reports” انتشار یافته است، می گویند: شاید حقیقتی درباره این جمله معروف “خوردن یک سیب در روز پزشک را از شما دور می کند”، وجود داشته باشد. در این مطالعه ما نشان دادیم که هم پوست و هم گوشت سیب حاوی ترکیبات مفیدی برای عصب زایی هستند.
این مطالعه نشان داد که سلول های بنیادی رشد یافته در آزمایشگاه از مغز موش های بالغ، سلول های عصبی بیشتری تولید می کنند و در صورت افزودن کوئرستین یا دی هیدروکسی بیزوئیک اسید نیز مرگ سلولی در آنها رخ نمی دهد.
باتوجه به مصرف زیاد آب سیب، پژوهشگران همین طور بررسی کردند که آیا مصرف آب سیب کامل بر نوروژنز در موش های آزمایشگاهی تأثیر می گذارد یا خیر. با این وجود، مشخص شد که مکمل آب سیب تاثیر چندانی در نوروژنز یا یادگیری بزرگسالان ندارد.
با این وجود پژوهشگران خاطرنشان کردند که یک مطالعه که درسال ۲۰۱۰ انجام شده بود، نشان داده بود که مصرف آب سیب علایم رفتاری را در بیماران مبتلا به آلزایمر بهبود می بخشد.
برای تعیین اینکه آیا کوئرستین، دی هیدروکسی بیزوئیک اسید و سایر عناصر غذایی گیاهی می توانند یادگیری و عملکرد شناختی را در انسان تقویت نمایند یا خیر، مطالعات بیشتری مورد نیاز خواهد بود.
زردینه یا زیست زردینه، عناصر غذایی گیاهی فراوانی هستند که در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند و می توانند مسیرهای سیگنالینگ مولکولی را تحت تأثیر قرار دهند که این مساله نیز بر توانایی های شناختی تأثیر می گذارد. زردینه یا زیست زردینه غذایی بطور طبیعی در میوه ها، سبزیجات، شکلات و نوشیدنی هایی مانند چای وجود دارد.
بااینکه گفته می شود که مصرف یک سیب در روز افراد را از رفتن به مطب پزشک بی نیاز می کند، اما متخصصان سال ۲۰۱۹ اعلام کردند، مصرف روزانه دو سیب برای کاهش خطر مبتلاشدن به حمله قلبی یا سکته مغزی بهتر است.
مصرف دو سیب در روز می تواند به کاهش خطر سکته مغزی یا قلبی کمک نماید. پژوهشگران آن تحقیق نیز در آن زمان گفتند بنظر می رسد گفته های پیشینیان درباره فواید مصرف یک سیب در روز حدودا درست بود. فیبر و پلی فنول موجود در سیب بسیار مفیدست.
منبع: weblover.ir
More Stories
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد