آذر ۱, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

استارت آپ های برگزیده نمایشگاه مجازی به جیتکس می روند

Rate this post

به گزارش عاشق وب مجری نمایشگاه مجازی ایران از امکان حضور استارت آپ های حاضر در نمایشگاه مجازی ایران، در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۱ اطلاع داد.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، استارت آپ ها غالبا به شرکتهای نوپای حوزه فناوری اطلاق می شوند که به واسطه روش های نوآورانه و مبتنی بر تکنولوژی روزی که پیش می گیرند، می توانند آینده روشنی برای کسب و کارها رقم بزنند و شیوه های سنتی را با شیوه های جدید کم هزینه تر و بهینه تر جایگزین کنند.
تأمین مالی برای استارت آپ ها همواره مبحث مهمی بوده و بنابراین سرمایه گذاری که با آگاهی از چالش های پیش روی مسیر استارت آپی، به این بخش اعتماد کند، می تواند برای مالکان استارت آپ ها، قوت قلب باشد.
در این راستا به نقل از فدراسیون فاوا، محمدرضا طلایی -رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات- اظهار داشت: نمایشگاه مجازی ایران که از تاریخ ۵ اسفند به صورت آزمایشی شروع به کار کرده و در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ به صورت رسمی افتتاح می شود، تا ۵ خرداد فعال خواهد بود. این نمایشگاه در بخش های مختلف مانند تجارت، صنعت، معدن و دانش بنیان غرفه مجازی را به متقاضیان واگذار می کند و هر یک از این بخش ها دارای سالن های مجزا هستند.
وی افزود: برای حضور استارت آپ ها در نمایشگاه مجازی ایران برنامه ریزی انجام نشده بود. اما با عنایت به تدابیر انجام شده و مذاکراتی که با معاونت کسب و کار اتاق تهران و معاونت بین الملل اتاق تهران صورت پذیرفته، سالن ویژه استارت آپ ها در نمایشگاه مجازی به راه افتاده است. غرفه های مجازی استارت آپ ها از نظر قیمت نسبت به سایر غرفه های مجازی در بخش های دیگر، ارزان تر است.

۲۰ استارت آپ برگزیده در نمایشگاه مجازی ایران به جیتکس ۲۰۲۱ می روند
این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از همکاری با جیتکس دوبی و جیتکس فیوچر استارز با نمایشگاه مجازی ایران اطلاع داد و اظهار داشت: هماهنگی هایی با مدیران برگزارکننده جیتکس دوبی صورت گرفته است تا با نمایشگاه مجازی ایران در برگزاری این سالن همکاری داشته باشند. مقرر شده که مدیران برگزارکننده جیتکس نسبت به اطلاع رسانی به بانکهای اطلاعاتی خود برای سرمایه گذاران و کسانی که تمایل دارند با استارت آپ های ایرانی همکاری داشته باشند، اقدامات لازم را انجام دهند.
طلایی اظهار نمود: با عنایت به این که شرکتهای زیادی در حوزه های مختلف در بخش استارت آپ ها فعالیت می نمایند، مقرر شده است در مجموع زمینه حضور ۲۰ استارت آپ حاضر در نمایشگاه مجازی ایران طی داوری که با همکاری جیتکس فیوچرز استارز و داوران ایرانی صورت خواهد گرفت، در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۱ فراهم گردد. این اتفاق گام مثبتی برای پشتیبانی از استارت آپ ها به حساب می آید.
وی ادامه داد: همینطور هماهنگی هایی هم با سفارت خانه های خارجی در ایران و سفارت خانه های ایران در خارج از کشور صورت گرفته تا آنها هم در جذب سرمایه گذار خارجی و بازدیدکننده خارجی از این سالن ها همکاریهای ویژه ای صورت دهند.
طلایی پیش ازاین با یادآوری اهمیت فضای مجازی در توسعه کسب و کارها گفته بود: هم اکنون شرکتهای زیادی از شبکه های اجتماعی بهره برده و محتوای دیجیتال تولید می کنند تا بتوانند اطلاعات کسب و کار خویش را به سرعت در اختیار جامعه مخاطبان قرار دهند. اما هنوز برای حضور در نمایشگاه های مجازی اطلاعات کافی ندارند. چونکه این رویداد، تجربه ای جدید در عرصه فضای مجازی کشور است.
وی همینطور خاطرنشان کرده بود: روزهای ابتدایی شروع به کار شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، کسب و کارها چندان به اهمیت حضور در این شبکه ها پی نبرده بودند. اما امروز تقرببا همه شرکت ها از این فضا برای توسعه کار خود با کمترین هزینه و مدیریت بیشتر بهره می برند.

منبع: