عاشق وب: باستان شناسان بقایای ۹ نئاندرتال را در غاری در نزدیکی شهر رم ایتالیا کشف کردند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، باستان شناسان ایتالیایی با کشف بقایای فسیل شده ۹ انسان نئاندرتال در غاری در نزدیکی شهر رم، زوایای جدیدی را از نحوه آبادانی و دارای جمعیت شدن شبه جزیره ایتالیا و اینکه تحت چه شرایطی این اتفاق رخ داده است، روشن کردند.
مسئولان ایتالیایی روز شنبه این کشف را اعلام نمودند و گفتند که غار “گواتاری”(Guattari) در “سن فلیسه سیرسو”(San Felice Circeo) همیشه یکی از مهم ترین مکان های جهان برای مطالعه تاریخ نئاندرتال ها بوده است، چونکه یک جمجمه متعلق به انسان نئاندرتال در سال ۱۹۳۹ در این غار کشف شده است.
حالا این استخوان های فسیل شده شامل جمجمه، قطعات جمجمه، دو دندان و سایر بخش های استخوانی است. وزارت فرهنگ ایتالیا در اطلاعیه ای اعلام نمود که قدیمی ترین بقایا مربوط به بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار سال پیش است، در صورتیکه اعتقاد بر این است که قدمت بقایای هشت نئاندرتال دیگر به ۵۰ تا ۶۸ هزار سال پیش برمی گردد.
جستجوهای جدید در این غار از سال ۲۰۱۹ شروع شد که شامل قسمتی از غار بود که تا حالا مورد کاوش قرار نگرفته بود؛ همچون آبگیری که نخستین بار توسط “آلبرتو کارلو بلانک” انسان شناس ایتالیایی که در کشف جمجمه یک نئاندرتال در سال ۱۹۳۹ نقش داشت.
“داریو فرانچسکینی” وزیر فرهنگ ایتالیا این یافته را کشفی خارق العاده که مورد بحث جهانیان خواهد بود، خواند.
“مائورو روبینی” انسان شناس ایتالیایی نیز اظهار داشت که تعداد زیادی از بقایای موجود، جمعیت قابل توجهی از نئاندرتال ها را نشان میدهد که نخستین جامعه بشری هستند که می توانیم از آنها صحبت نماییم.
باستان شناسان می گویند که این غار، محیط ۵۰ هزار سال پیش را کاملاً دست نخورده حفظ نموده بود.
آنها همین طور خاطرنشان کردند که بقایای حیوانات فسیل شده موجود در این غار شامل فیل، کرگدن و گوزن های غول پیکر، گیاه نامه و جانور نامه این منطقه و تاریخچه اقلیمی آنرا روشن می کند.
منبع: weblover.ir
More Stories
یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی