عاشق وب: یک استارتاپ آمریکایی به نام ˮسایبرکتˮ(Cybercat) مبادرت به طراحی ماژولی کرده است که وانت برقی هنوز ارائه نشده تسلا موسوم به ˮسایبرتراکˮ(Cybertruck) را قادر به شناور شدن روی آب می کند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از اینساید ایویز، یک استارتاپ مستقر در “سیاتل” به نام “سایبرکت” اصطلاحا یک “کیت پس بازار” توسعه داده است که خودروی برقی تسلا “سایبرتراک” جدید را به یک خودروی شناور تبدیل می کند.
با وجود تاخیرهای طولانی در تولید و عرضه وانت برقی مورد انتظار شرکت “تسلا” به نام “سایبرتراک”، جنجال و هیاهو در مورد آن همچنان درحال افزایش است. چندین شرکت در ماه ها و سالهای اخیر قصد داشته اند با تولید قطعات جانبی برای این وانت برقی منحصر به فرد، همچون یک کاروان قابل اتصال به آن که ۱۰۰ میلیون دلار پیش فروش برای سازندگانش به ارمغان می آورد، از این محصول سود ببرند.
حالا نیز استارتاپی به نام “سایبرکت” با یکی از جنجالی ترین مفاهیمی که تا به امروز دیده ایم به این گروه از شرکتها ملحق شده است. این شرکت می گوید کیت مفهومی خودرا که قابلیت شناور شدن را به “سایبرتراک” خواهد بخشید، در دو نسخه به اسامی “سایبرکت”(Cybercat) و “سایبرفویل”(Cyberfoil) عرضه می کند. “سایبرکت” چند قطعه را روی “سایبرتراک” قفل می کند تا آنرا به یک خودروی دوزیست تبدیل کند، “سایبرفویل” نیز همین کار را انجام می دهد، با این تفاوت که هیدروفویل ها یا آب سُرها را به این سیستم اضافه می کند.
آب سُر (hydrofoil) شناوری تندرو است که بعد از رسیدن به سرعت مشخص با بهره گیری از باله ها یا تیغه هایی که از زیر آن بیرون می آید، بدنه اش از سطح آب بلند می شود. قایق باله دار نوعی قایق است که در دو پهلویِ آن باله هایی نصب شده است. هنگامی که این قایق به سرعتِ لازم برسد و نیروی برآ در آن کافی باشد، قایق به حالت باله ران(foilborne) درمی آید، یعنی بدنه قایق از آب جدا می شود و قایق بر روی باله هایش حرکت می کند.
این استارتاپ در وب سایت خود می گوید که محدوده قیمت این کیت ها بین ۲۲۹۰۰ تا ۳۲۹۰۰ دلار خواهد بود. این کیت ها دارای موتورهای ۵۰ کیلوواتی هستند که توانایی حرکت “سایبرتراک” را روی آب تامین می کنند و خریداران می توانند حداکثر پنج موتور را برای فراهم کردن خروجی ۳۳۵ اسب بخار به آن اضافه کنند.
طبق گفته این شرکت، این کیت ها حداکثر سرعت ۲۲ گره(۴۰ کیلومتر در ساعت) را امکان پذیر می کنند و برد تخمینی آنها نیز ۴۴ مایل دریایی(۱۸۵ کیلومتر) است.
گفتنی است که “ایلان ماسک” قبلاً از پتانسیل دوزیست بودن یا آبی-خاکی بودن “سایبرتراک” صحبت کرده بود، اما احیانا او تصور نمی کرد که “سایبرتراک” بتواند کاملا به یک قایق تبدیل گردد.
هم اکنون واقعاً معین نیست که آیا “سایبرکت” و “سایبرفویل” وارد بازار خواهند شد یا نه، بااینکه این استارتاپ در وب سایت خود گزینه پیش سفارش را فعال کرده است.
منبع: عاشق وب
More Stories
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد