به گزارش عاشق وب، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: دولت سیزهم تمام قد پشتیبان توسعه اقتصاد دیجیتال و کاربردهای فناوری اطلاعات است.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – در پست اینستاگرامی خود نوشت: در ششمین روز هفته دولت، شش مجموعه تولدی تجهیزات حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در منطقه ویژه اقتصادی پیام راه اندازی شد.
منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با عنایت به زیرساخت های ارتباطی و مبادلاتی و معافیت های گمرکی و مالیاتی ظرفیت بی بدلیلی برای صاحبان فناوری و شرکتهای دانش بنیان است و در آینده نزدیک ان شاالله به قطب اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل خواهد شد.
دولت سیزهم تمام قد پشتیبان توسعه اقتصاد دیجیتال و کاربردهای فناوری اطلاعات است و ما ثابت کرده ایم با همت جوانان ایران عزیز و حمایت دولت می توانیم با ایجاد اشتغال فناوری پایه، علاوه بر کاهش نرخ بیکاری و تأمین نیازمندی صنایع داخلی، زمینه صادرات این محصولات را به خارج از کشور هم فراهم نماییم.
بزودی اخبار خوشی از صادرات محصولات فناوران ایرانی اعلام می شود.
همینطور روز گذشته، عیسی زارع پور در نشستی با حضور مجتبی عبدالهی استاندار البرز، معاونین و مدیران وزارت ارتباطات و مدیران عامل شرکتهای دانش بنیان و فناوری اطلاعات مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام ضمن اشاره به این که حوزه دانش بنیان و فناوری اطلاعات جایگاه ویژه ای در دولت سیزدهم دارند، اظهار نمود: نگاه دولت به حوزه فناوری اطلاعات نگاه راهبردی است و اعتقاد دارد که این فناوری می تواند خیلی از مشکلات و مسائل کشور را حل کند.
وی ضمن اشاره به این که در بعضی کشورها تا ۳۰ درصد اقتصاد آنها، دیجیتال است، اضافه کرد: فناوری اطلاعات ظرفیت بسیاری برای حل مشکلات همه بخش های کشور شامل آموزش، فرهنگی، اقتصاد، کشاورزی، انرژی و سلامت دارد و دولت هم این اهمیت را درک کرده است و به دنبال استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات برای ارتقای کشور است.
زارع پور مرتفع ساختن موانع و فراهم کردن زیرساخت ها را از وظایف دولت در این عرصه عنوان نمود و اضافه کرد: طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها زیرساخت توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور است که در آینده هم برای مشاغل و کاربرد های جدید مورد نیاز است و برای این منظور دولت سرمایه گذاری ۲۰ هزارمیلیارد تومانی در این پروژه در ۳ سال آینده انجام می دهد.
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات، آینده منطقه ویژه اقتصادی پیام را قطب اقتصاد دیجیتال کشور عنوان نمود و اظهار داشت: با توسعه اقتصاد دیجیتال در این منطقه به غیر از نیازهای داخلی امکان صادرات و تأمین نیازهای کشورهای منطقه هم فراهم می شود.
وی با بیان این که دولت تمام قد پشت توسعه اقتصاد دیجیتال و کاربرد های فناوری اطلاعات ایستاده است، اضافه کرد: کارگروه اقتصاد دیجیتال با اختیارات هیات وزیران برای برداشتن موانع این حوزه تشکیل شده است.
او که در جمع مدیران عامل شرکتهای مستقر در منطقه پیام سخن می گفت از فعالان این بخش خواست از ظرفیت های به وجود آمده استفاده نمایند تا نشان دهند که مشکلات کشور از راه فناوری اطلاعات قابل حل است.
زارع پور از مدیران منطقه ویژه اقتصادی پیام هم خواست کار فناورانه را در این منطقه تسهیل کنند تا این منطقه به یک اکوسیستم در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل گردد.
بنا بر اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش از این نشست خطوط تولیدی شرکتهای «بلووم»، تولید کننده گوشی و تبلت، «داده پرداز کامپیوتر تلاش»، تولید کننده حافظه های داخلی و فلش مموری، «هدایت هوشمند قرن»، تولید کننده تجهیزات بانکی و ابزارهای پرداخت، «شرکت توسعه خدمات الکترونیک آدونیس»، تولید کننده دستگاههای خودپرداز، «شرکت رهنمون فناوری اطلاعات»، تولید کننده سرور و تجهیزات شبکه پردازش و ذخیره سازی انبوه داده و «شرکت تلکام آرین»، تولید کننده تجهیزات مخابراتی را افتتاح و بازدید کرد.
در ادامه برنامه های روز گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت هفته دولت به پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات سجاد در اتوبان کرج رفت و از گلخانه هوشمند و یکی از شرکتهای مستقر در این پارک بازدید کرد و در جریان تولید محصولات مخابراتی و اقدامات تحقیق و توسعه این شرکت قرار گرفت.
منبع: عاشق وب
More Stories
کنترل گری اپل کارمندان را جان به لب کرد
رسانه های کانادایی از اوپن ای آی شکایت کردند
فیبرنوری ایرانسل به ۱۲۰مین شهر رسید