آذر ۱, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

در سلسه نشست مخابرات مطرح شد عدم تغییر متناسب تعرفه ها با هزینه ها مانع سرمایه گذاری مخابرات در زیرساخت ها شده است

Rate this post

به گزارش عاشق وب، مدیر عامل یک شرکت فعال در حوزه اینترنت اظهار داشت: با عنایت به عدم تغییر متناسب تعرفه ها با رشد هزینه ها و نیازهای سرمایه گذاری لازم، شرکت مخابرات ایران در ارتقای تجهیزات و شبکه با مشکلاتی مواجه می باشد که به شرکتهای همکار هم منتقل می شود و این مورد یکی از عوامل اصلی پیرامون کیفیت اینترنت ثابت است.

به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، محمد علی یوسفی زاده-مدیرعامل شرکت آسیاتک- در نشست «نقش شرکت مخابرات ایران در نوآوری صنعت ICT در راه توسعه» که در ادامه سلسله نشست های شرکت ملی مخابرات برگزار شد، اظهار نمود: اصلاح تعرفه همراه با همکاری تمام نهادهای برنامه ریز باید هر چه سریعتر اتفاق بیفتد و مشترکین هم بهتر است از این مورد استقبال کنند؛ چون که به نفع تمام حوزه ارتباطات است.

وی با تکیه بر همکاریهای گسترده آسیاتک و شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: باید در مورد تعرفه ها بلندمدت فکر نماییم و در نهایت به آینده ای با دنیای پیشرفته و همگام با سطح برتر جهانی و تسهیل گری های بهتر در دنیای دیجیتالی شده امروز برسیم.

یوسفی زاده همینطور اهمیت سرمایه گذاری در لایه زیرساخت و دسترسی شبکه مخابرات را اعلام نمود و اضافه کرد: منطقی شدن تعرفه ها پیش نیاز ورود به توسعه زیرساختی ارتباطات ثابت است و در مراحل بعدی، سرمایه گذاری همه جانبه ای با کمک تمام بازیگران صنعت مخابرات کشور لازم است.

وی با اشاره به اینکه عدم تغییر متناسب تعرفه ها با هزینه ها، مانع سرمایه گذاری مخابرات در زیرساخت ها شده است، تشریح کرد: با عنایت به عدم تغییر متناسب تعرفه ها با رشد هزینه ها و نیازهای سرمایه گذاری لازم، شرکت مخابرات ایران در ارتقای تجهیزات و شبکه با مشکلاتی مواجه می باشد که به شرکتهای همکار هم منتقل می شود و این مورد یکی از عوامل اصلی پیرامون کیفیت اینترنت ثابت است.

وی نقش شرکت مخابرات ایران را در پیشبرد صنعت آی سی تی و پیمودن مسیر توسعه فناوری کشور غیرقابل انکار دانست و اضافه کرد: خدمات تلفن ثابت بخصوص در حوزه تجاری احتیاج به تغییرات دارد و به نظر ما با توجه به این که شبکه زیرساخت ثابت، برای تمام شبکه ها شامل ارتباطات ثابت و سیار مهم می باشد، بهتر بود بخش ثابت و سیار مخابرات از هم جدا نمی شدند.

یوسفی زاده افزود: حالا با انباشتگی روز افزون در بخش ارتباطات سیار روبرو شده ایم و اهمیت حوزه ارتباطات ثابت باردیگر مشخص شده و نقش زیرساختی آن حتی در ارتباطات سیار و نسل های پیشرفته، ضرورت توسعه آنرا گریزناپذیر ساخته است.

او در ادامه سخنانش بیان نمود: این اصلاح، باید سریع و در جهت ورود شرکت مخابرات ایران به بنیان های امروزی دنیای دیجیتال در مقیاس جهانی باشد، چونکه عدم ورود مخابرات به فازهای جدیدتر، علاوه بر تأثیر بر مشتریان، بر شرکتهای همکار همانند آسیاتک اثرگذار می باشد.

وی اظهار داشت: زنجیره ای از خدمات توسط شرکتهای ارتباطی شامل زیرساخت و مخابرات و شرکتهای همکار برای دسترسی انتهایی مشتری عرضه می شود که تحول در هر یک از این بخش ها، کیفیت ارتباط را به نحو قابل توجهی بهبود می بخشد.

به گفته یوسفی زاده، نیاز استفاده از اینترنت هر روز بیشتر می شود و همین مبحث و عدم توسعه های لازم متوازن با این نیاز سبب شده که در بعضی مواقع و یا مکانها مشکلاتی باشد که در کل، سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و همراه مطلوب به نظر نیاید.

وی اشاره کرد: مسائل زیادی وجود دارد که اگر سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و همراه در وضعیت مطلوبی نباشد، ارتباط مناسبی برقرار نمی گردد که یکی از مهم ترین آنها، مسائل شرکت مخابرات در احتیاج به نوسازی تجهیزات شبکه و فنی است، چونکه این شرکت، زیرساخت گسترده ای برای اپراتورهای موبایل و ثابت را ارائه می دهد.

او تصریح کرد: تکنولوژی شبکه دسترسی احتیاج به تغییر دارد و با عنایت به عدم تغییر متناسب تعرفه ها با رشد هزینه ها و نیازهای سرمایه گذاری لازم، این اتفاق به نحو مناسبی تابحال ممکن نشده است.

یوسفی زاده افزایش مصرف دیتا را هم یکی از مهم ترین چالش ها و فرصت ها دانست و اظهار داشت: امیدوار هستیم با همکاری مجموعه مخابرات و وزارت ارتباطات، پوشش دسترسی مبتنی بر فیبر نوری هر چه سریع تر تسهیل شده و تمام مشتریان در سرتاسر کشور از اپراتورهای مختلف، بهترین خدمات را دریافت نمایند.

منبع: