به گزارش عاشق وب، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن اشاره به دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی اظهار داشت: این کنفرانس تلاشهای بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می دهد.
به گزارش عاشق وب به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی امروز ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ شروع به کارکرد و تا ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.
دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: از دلایل تداوم برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی این بود که باهدف درستی انتخاب شده و مسیر درستی را طی کرده است.
رییس کنفرانس بین المللی وب پژوهی در ادامه تصریح کرد: مبحث وب پژوهی مساله ای به روز بوده که سرعت رشد بالایی دارد و این نکته ای مهم، برای ادامه دارشدن این کنفرانس است.
وی تأکیدکرد: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این عرصه انجام داده است، نشریه ای را راه اندازی نمود که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را هم کسب کرده است. همینطور خبر خوب که نشریه وب پژوهی از سال جاری به صورت فصلنامه منتشر می شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.
وی اظهار داشت: این کنفرانس تلاشهای بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست پیدا نماییم.
باصولی تصریح کرد: این کنفرانس یک کنفرانس تخصصی و بین رشته ای است و خوشحالیم که هرسال تعداد افرادی که در حوزه فناوری اطلاعات در این کنفرانس حضور دارند، بیشتر می شوند و به جز پنل های تخصصی پنل هایی در حوزه های علوم انسانی، جامعه شناسی و… هم در رابطه با این حوزه و جود دارد.
وی اضافه کرد: این کنفرانس تلاشهای بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست پیدا نماییم.
جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد
محمدجواد شایگان فرد دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره های قبل پرداخت.
وی در مورد انتخاب محورهای این کنفرانس تصریح کرد: کمیته ی علمی کنفرانس بین المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس برگزید که همچون آنها میتوان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک چین و رمزارز، تعامل انسان و کامپیوتر، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم افزاری وب، کسب و کار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط شناسی وب، وب و جامعه اشاره نمود.
دبیر کنفرانس بین المللی وب پژوهی در ادامه اضافه کرد: ما در این کنفرانس به تمامی مباحثی که در ارتباط با حوزه وب می شد هم توجه کردیم و صرفا به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم انسانی و… را هم تشویق کردیم تا در این عرصه ورود کنند.
شایگان فرد در ادامه اضافه کرد: ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته مهم اینست که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.
وی اظهار داشت: مقالات و پژوهش هایی گوناگونی به زبان هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. قابل ذکر است سال جاری حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین المللی است.
دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ همینطور تاکید کرد: از ۱۳ کشور دنیا هم به این کنفرانس مقاله ارسال کرده اند که بیشترین آن از استرالیا و بیشترین مقالات داخلی از دانشگاه علم و صنعت بوده است.
شایگان فرد همینطور از برگزاری و اهدای جایزه پرفسور کامبیز بدیع در سال آینده اطلاع داد. این جایزه به برترین مقاله حوزه وب پژوهی اهدا خواهد شد که نشان از تشویق به توسعه و پیشرفت در این حوزه دارد.
وی تاکیدکرد: سال آینده کمیته ی علمی با بررسی مقالات و تاکید بر مقالات حوزه وب پژوهی جایزه پرفسور کامبیز بدیع را به برترین مقالات در حوزه «وب هوشمند» اهدا خواهد نمود.
More Stories
استخدام آنلاین نوجوانان برای قتل و بمبگذاری در اسکاندیناوی!
تحقق تجربه زندگی دیجیتال در ایران مال با همکاری همراه اول
آسیاتک عملیات عمرانی فیبر نوری در تنکابن را شروع کرد