عاشق وب: این گزارش به شما آموزش می دهد که چگونه بدون نیاز به اتصال اینترنت و به صورت آفلاین از نرم افزار گوگل مپ (Google Maps) استفاده کنید.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت androidauthority، اپلیکیشن نقشه گوگل (گوگل مپ) یکی از قدرتمندترین و کامل ترین برنامه های نقشه جغرافیایی است که به کاربران در سراسر جهان موقعیت های موردنظرشان را نشان داده و آن ها راهنمایی می کند.
یکی از دغدغه های کاربران گوشیهای هوشمند همواره آن است در صورتی که نیازمند اتصال به اینترنت برای مسیریابی و ردیابی موقعیت جغرافیایی خود هستند، امکان آنتن دهی دکل های مخابراتی وجود نداشته باشد و یا میزان اعتبار سیم کارت و بسته های اینترنتی شان به اتمام برسد و نتوانند در مواقعی که نیاز به نرم افزار نقشه گوگل مپ دارند، از آن استفاده کنند چراکه این برنامه نیازمند اتصال به اینترنت و فناوری جی پی اس یا موقعیت یاب است.
اما حالا این گزارش به شما آموزش می دهد که چگونه می توانید برای جلوگیری از گرفتار شدن در چنین مواقعی، به صورت آفلاین و بدون نیاز به اتصال اینترنت از گوگل مپ استفاده کنید.
برای این کار باید ناحیه و محدوده موردنظر خویش را از قبل با استفاده از اتصال به اینترنت وای فای یا موبایل دیتا دانلود کنید که باتوجه به بزرگی و وسعت ناحیه جغرافیایی دانلود شده، حجمی از حافظه داخلی یا رم گوشی شما اشغال می گردد که باید به خالی کردن ظرفیت حافظه گوشی خود از قبل اندیشیده باشید تا دچار مشکل نشوید.
گوگل به منظور جلوگیری از اشغال حجم زیادی از ظرفیت حافظه گوشی شما، به صورت اتوماتیک و خودکار تاریخچه محدوده های دانلود شده توسط شما را بعد از گذشت ۳۰ روز ( یک ماه ) حذف می کند.
در صورتی که می خواهید دانلود ناحیه و تاریخچه موردنظر بعد از ۳۰ روز به صورت اتوماتیک باز هم تمدید شود، باید به قسمت تنظیمات گوگل مپ رفته و دانلود دوباره آن را فعال سازی کنید.
کاربران به منظور دانلود ناحیه جغرافیایی موردنظر خود می توانند ابتدا نقشه شهر یا مکان مورد نظر را زوم و مشخص کرده و سپس در بخش جست وجو عبارت ‘OK Maps’ را تایپ کنند. با تایید کاربر، دانلود آن بخش از نقشه که مشخص کرده اند، آغاز خواهد شد. البته کاربران به منظور فعال سازی امکان استفاده آفلاین از گوگل مپ باید آخرین نسخه از این اپلیکیشن را بر روی گوشیهای اندرویدی یا iOS خود دریافت کنند.
More Stories
شرکت ارتباطات زیرساخت با بدهی ارزی مواجه گردید
قیمت سوله سازی و عوامل مؤثر بر آن
پرتاب ۲۰ ماهواره منظومه شهید سلیمانی از اواخر ۱۴۰۴