به گزارش عاشق وب خیلی از کاربران پس از اعلام همگانی شدن قابلیت حالت تاریک برای گوشیهای اندرویدی و iOS از جانب واتس اپ تمایل دارند که از آن بر روی این اپلیکیشن پیام رسان استفاده کنند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، پس از آنکه واتس اپ بعنوان یکی از بزرگترین و موفق ترین زیر مجموعه های فیس بوک، بر روی قابلیت حالت تاریک گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید و ios می کرد و در نسخه بتا و آزمایشی هم امکان استفاده از آنرا برای کاربران علاقه مند و داوطلب بوجود آورده بود، هفته گذشته با انتشار خبری جدید اعلام نمود که این توانایی از این پس در اختیار همه کاربران این اپلیکیشن پیام رسان قرار خواهد گرفت.
حالا بر مبنای گزارشی که در وب سایت gadgetsnow آمده است، نحوه فعال سازی قابلیت حالت تاریک بر روی گوشیهای اندرویدی طبق مراحل زیر قابل انجام است:
در ابتدا با رفتن به فرم فروشگاه آنلاین گوگل پلی استور آخرین و جدیدترین نسخه واتساپ را دانلود و دریافت کنید
اپلیکیشن واتس اپ را باز کنید
روی سه نقطه گوشه سمت راست بالای واتس اپ کلیک کنید
به تنظیمات واتس اپ بروید
برای گزینه مکالمات (chats)ضربه بزنید
حالا تم ها (themes) را انتخاب کنید
گزینه حالت تاریک (dark mode) را از فهرست مربوطه انتخاب کنید
حالا پس زمینه تمام مکالمات و پلت فرم مورد استفاده شما در واتساپ تاریک و رنگ مشکی شده است.
همانطور که از نام حالت شبانه و تاریک مشخص است، این تم برای آن دسته از افرادی که با حالت خودکار و معمول شبکه های اجتماعی که پس زمینه سفید و روشنی دارد، مشکل دارند و جز آن دسته از کاربرانی اند که بیشتر هنگام شب و تاریکی محیط از اینترنت و گوشیهای هوشمند استفاده می نمایند، بسیار کاربردی خواهد بود و چشمان آنها را کمتر اذیت خواهد کرد، چونکه نتایج جدیدترین تحقیقات علمی نشان داده است که نور آبی منتشره از صفحه نمایش دستگاه های الکترونیکی برای سلامتی چشم و بینایی افراد ضرر و زیان های گوناگونی دارد و آنها را گرفتار مشکلات و بیماری های گوناگونی خواهد نمود.
اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ هم از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می کند و از پروتکل های پیشرفته ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار می باشد. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده می باشد، در سالهای اخیر لقب پرکاربردترین پیام رسان جهان را به خود مختص کرده است.
واتس اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات، اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از جانب نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
شرکت فیسبوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس اپ در سال ۲۰۱۴ میلادی، ۱۹ میلیارد دلار به دست آورد و از آن زمان تابحال هم با معرفی و افزودن قابلیت های جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام رسان بوده است. طبق آخرین آمارهای انتشار یافته، پیام رسان واتس اپ الان میزبان حدود دو میلیارد کاربر فعال در ماه است.
More Stories
از سوی اپسکو و دانشگاه های چین؛ فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا
یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد
معرفی و بررسی انواع فلزیاب