انجام یک آزمایش خون هنگام پذیرش در بیمارستان به منظور نشان دادن حضور یا عدم حضور کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ می تواند به پزشکان در شناسایی بیماران در معرض خطر بالای مبتلا شدن به کووید-۱۹ کمک نماید.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، به قول محققان “موسسه کارولینسکا” بیماران پذیرش شده بدون ویروس در خون شان شانس بهبودی بالایی دارند.
در این مطالعه محققان طی سه روز نمونه های خون بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را گرفتند و بررسی کردند. بیمارانی که سطح قابل اندازه گیری ویروس کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را در خون خود داشتند، هفت برابر بیشتر در معرض علایم بحرانی و هشت برابر بیشتر از دیگر بیماران در معرض مرگ ظرف ۲۸ روز بودند.
“کارل هاگمن”(Karl Hagman) نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت: این آزمایش در دسترس به ما امکان می دهد بیماران در معرض خطر زیاد یا کم کووید-۱۹ را شناسایی نماییم که این مورد به ما کمک می نماید درمان و نظارت بهتری بر این بیماران داشته باشیم.
طی این مطالعه محققان وجود آر. ان. ای ویروسی در خون را با استفاده از یک روش استاندارد به نام واکنش زنجیره ای پلیمراز در نمونه های گرفته شده از مجموع ۱۶۷ بیمار تجزیه و تحلیل کردند. ۶۱ بیمار دارای سطح قابل توجه ویروس در خون بودند و ۱۵ نفر از این ۶۱ فرد نیز(۲۵ درصد) در ۲۸ روز بعد از نمونه گیری خون فوت کردند. وجود ویروس در خون با افزایش سن افزایش می یابد و در بیماران بالای ۶۰ سال بسیار بیشتر است.
منبع: عاشق وب
More Stories
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد