آذر ۵, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

شاد حریف پیام رسان ها و ابزارهای آنلاین نشد

Rate this post

به گزارش عاشق وب ممنوعیت استفاده از پیام رسان های خارجی در مدراس در حالی صورت می گیرد که هنوز هم خیلی از معلمان و دانش آموزان به علت مشکلاتی که شبکه ˮشادˮ دارد، از ابزارهای دیگری استفاده می نمایند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، از زمان انتشار کرونا در کشور از اسفند سال قبل و تعطیلی تمامی مراکز آموزش، آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفت و البته از همان زمان اتصال به شبکه شاد یا آموزش آنلاین دانش آموزان، با مشکلات زیادی همراه بود؛ گلایه خانواده ها، معلم ها و دانش آموزان برای چالش های اتصال به این برنامه یک سمت این ماجرا و ناتوانی در تأمین سخت افزار مورد نیاز برای اتصال به شبکه آموزش مجازی طرف دیگر ماجراست.
محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – اخیرا درباره ارائه اینترنت مجانی به مدارس اظهار داشت: روزانه سه میلیارد تومان یارانه بابت اینترنت مجانی به آموزش و پرورش از سوی دولت پرداخت می شود، بیشتر از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در زمان اوج مصرف از اینترنت مجانی استفاده می نمایند و ۸.۵ میلیون نفر روزانه از اینترنت مجانی استفاده می نمایند. اینترنت مجانی را برای همه دانش آموزان و معلمان رسمی و غیررسمی ارائه دادیم، نیاز هر یک از کاربران در ماه حدود هفت گیگابایت است اما حدود ۲۰ گیگابایت برای هر معلم طی سه ماه ارائه دادیم.
در حالیکه خیلی از معلمان، به واسطه مشکلاتی که شاد دارد، آموزش را از راه شبکه ها و پیام رسان های دیگر دنبال می کنند، محسن حاجی میرزایی – وزیر آموزش و پرورش – اعلام نمود برای تمام مدارس استفاده از شاد، تعیین شده و آنها اجازه ندارند از دیگر پیام رسان های خارجی استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش همینطور در پاسخ به اینکه اگر مدرسه ای از اپلیکیشن دیگری استفاده نماید باید پاسخگوی آموزش و پرورش باشد؟ اظهار داشت که بطور قطع اگر اعلام گردد حتما رسیدگی خواهد شد. همینطور آذری جهرمی همینطور آماری منتشر نمود که مطابق آن، بیشتر از ۱۱ میلیون دانش آموز عضو شاد هستند.
با این حال، ممنوعیت استفاده از پیام رسان های خارجی در حالی صورت می گیرد که در کنار تمام مشکلاتی که شاد دارد، با عنایت به یک نظرسنجی که وزیر ارتباطات چندی قبل در صفحه اینستاگرام از کاربران خود پرسیده بود، اینکه آیا کاربران برای آموزش مجازی از اپلیکیشن شاد استفاده می نمایند یا سایر پیام رسان ها، کاربران ۲۷ درصد به شاد رای داده و ۷۳ درصد گزینه سایر ابزارها را انتخاب کردند.
آنطور که وزیر آموزش و پرورش می گوید، آمار استفاده و پیوستن به شاد روز به روز در حال افزایش می باشد و مسائل و مشکلاتش کاسته می شود، بعضی از این مشکلات به زیرساخت های فنی مربوط می شود که شناسایی شده به اعتقاد او، شاد هر هفته با شاد هفته قبل متفاوت خواهد بود و خدمات بهتر و هموارتری را عرضه خواهد نمود.
با عنایت به این که به نظر می آید شاد با وجود خصوصیت مجانی بودن، هنوز هم نواقصی دارد که کفه ترازو را به سمت استفاده از سایر پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی پایین برده است، باید دید رفع این نقصها چه اندازه زمان می برد و استفاده از شاد چه زمانی می تواند به اندازه ای همه گیر شود که دیگر نیازی به استفاده از سایر ابزارها نباشد که هزینه های بالایی هم برای دانش آموزان و هم معلمان دارد.