عاشق وب: یک دانشجو موفق به ابداع دستگاهی شده که می تواند خونریزی ناشی از ضربه چاقو را با وارد کردن فشار به محل خونریزی متوقف نماید و جان فرد لطمه دیده را نجات دهد.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، جوزف بنتلی(Joseph Bentley)، دانشجوی سال آخر رشته طراحی و فناوری محصول در دانشگاه لاگبورو(Loughborough) دستگاهی به نام “REACT”ساخته است که می تواند از خونریزی فرد لطمه دیده پیشگیری کند این دستگاه در مراحل اولیه خود قرار دارد.
این دستگاه زخم های بخش هایی از بدن که درمان آنها دشوار است مانند نواحی زیر بغل، کشاله ران و شکم را مورد هدف قرارمی دهد.
فردی که مورد ضربات چاقو قرار گرفته ممکنست در عرض پنج دقیقه جان خودرا در اثر خونریزی از دست بدهد، بدین سبب نخستین اقدام ضروری متوقف کردن خونریزی است.
امدادگرها در جعبه کمک های اولیه خود پانسمان هایی برای درمان فرد لطمه دیده دارند اما از آن جایی که پلیس ها بطور معمول نخستین کسانی هستند که به محل حادثه می رسند بنتلی می خواست وسیله ای بسازد که برای آنها نیز قابل استفاده باشد.
او می گوید “REACT” سریع تر و کارآمدتر از سایر روش های سنتی است و بعد از آنکه استفاده از آن به اتمام رسید می توان به آسانی آنرا از پیکر شخص جدا کرد.
امدادگران برای جلوگیری از خونریزی از “گاز”(نوعی پانسمان پزشکی) استفاده می نمایند و آنها را روی محل خونریزی فشار می دهند و گاهی این پانسمان را درون زخم قرار می دهند تا خونریزی متوقف شود.
انجام چنین کاری برای زخم های شکمی امکان پذیر نیست و برداشتن پانسمان در بیمارستان نیز می تواند موجب خونریزی مجدد شود. اما “REACT” بدون از بین بردن لخته خون و ایجاد خونریزی از محل زخم جدا می شود.
این دستگاه از دو بخش تشکیل شده است. یک بخش سیلیکونی به نام تامپوناد(tamponade) و یک دستگاه دستی به نام “actuator”
ابتدا تامپوناد وارد زخم شده و سپس به بخش “actuator” متصل می شود. این دستگاه بر طبق محل زخم فشار مناسبی به آن وارد میکند.
چاقو نباید از محل ضربه بیرون رود برای اینکه موجب خونریزی می شود اما از این دستگاه می توان هنگامی که زخم باز است بهره برد.
آقای بنتلی می خواهد اختراع خودرا در انگلستان به ثبت برساند و هدف او بهبود نمونه ی اولیه این دستگاه است.
منبع: weblover.ir
More Stories
سوپر کامپیوتر ارتش چین در آزمون محاسبات هوش مصنوعی اول شد
تعمیر قهوه ساز با گارانتی ۱۲ ماهه و خدمات ویژه
از سوی اپسکو و دانشگاه های چین؛ فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا