پژوهشگران آمریکایی قصد دارند در پروژه جدید خود، تلفیقی از روش های نوردرمانی را برای مقابله با آلزایمر به کار بگیرند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از نیوزوایز، بیماری آلزایمر، یک اختلال مغزی است که بیشتر افراد مسن را تحت تأثیر قرار می دهد. دانشمندان به رغم چندین دهه پژوهش در مورد داروها و رژیم های غذایی پیشرفته، هنوز نتوانسته اند درمان موثری برای بیماران مبتلا به آلزایمر کشف کنند. پژوهشگران “مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای” (ISMMS)، بتازگی یک کمک مالی پنج ساله را جهت بررسی در مورد این بیماری از “موسسه ملی سلامت” (NIH) دریافت کرده اند.
پژوهشگران مقرر است با بهره گیری از این کمک مالی، به بررسی این مساله بپردازند که آیا قرار گرفتن بیماران در معرض تلفیقی از روش های نوردرمانی، اثرات ناتوان کننده آلزایمر را می کاهد یا خیر. در یکی از این درمان ها، از پالس های نور استفاده می شود که برای افزایش امواج الکتریکی مغز که تقویت کننده شناخت هستند، طراحی شده اند. یک روش دیگر، به خواب بهتر بیماران کمک می نماید. این پروژه در سال نخست، ۷۹۲ هزار دلار دریافت خواهدنمود.
دکتر “ماریانا فیگوئیرو” (Mariana Figueiro)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: نور می تواند یک عامل قوی برای به دست آوردن سلامتی باشد اما اغلب نادیده گرفته می شود. ما امیدواریم بتوانیم از قدرت نور برای تسکین رنجی استفاده نمائیم که روزانه میلیونها بیمار مبتلا به آلزایمر و عزیزانشان آنرا تجربه می کنند.
بیماری آلزایمر و زوال عقل مربوط به آن، اختلالات عصبی هستند که در درجه اول به مراکز حافظه مغز، لوب گیجگاهی و هیپوکامپ لطمه می رسانند. نشانه های این بیماری بطور معمول در افراد بالای ۶۵ سال ظاهر می شوند و دشواری در فکر کردن و به خاطر سپردن، تغییر خلق و خو و سردرگمی را در بر می گیرند. با پیشروی بیماری، نشانه ها تا حدودی بدتر می شوند و بیمار به مراقبت تمام وقت نیاز پیدا می کند. فیگوئیرو و همکارانش در این پژوهش دریافته اند که نور ممکنست راهکار موثری برای مقابله با چنین مشکلاتی باشد.
پژوهشگران در این پروژه قصد دارند به آزمایش این مساله بپردازند که آیا چشمک زدن پالس های نور می تواند فعالیت الکتریکی را در مغز بیماران افزایش دهد یا تعدادی از آنها را خنثی کند.
فیگوئیرو، عضوی از گروه پژوهشگران مانت ساینای است که بر درک جامع نحوه کنترل سلامتی توسط نور تمرکز دارند. بعنوان مثال، این گروه سال ها زمان صرف کرده اند تا درمان هایی را عرضه کنند که به پرستاران در غلبه بر خستگی و سایر آثار منفی کار شبانه در محیط های کم نور کمک می کنند.
“مارک ریا” (Mark Rea)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: یکی از اشکالات دوران جدید این است که ما خودرا از نور طبیعی روزانه که برای حفظ یک زندگی سالم ضروری می باشد، محروم کرده ایم.
پژوهشگران برای آزمایش نقش چرخه های خواب و بیداری در این فرایند، بیماران را در معرض دوزهای مختلف نور روزانه و همین طور نور زیاد روز قرار خواهند داد تا به خواب بهتر بیماران کمک کنند.
حدود ۴۰ درصد از بیماران مبتلا به آلزایمر، با مشکلات مربوط به خواب همچون بی قراری و خواب آلودگی در طول روز رو به رو هستند. پژوهش هایی که نوردرمانی را برای برطرف نمودن این مشکلات آزمایش کرده اند، نتایج متفاوتی را ارایه داده اند.
فیگوئیرو اظهار داشت: چرخه خواب و بیداری ما، نقش مهمی را در سلامت مغز بر عهده دارد. شاید ما با بهره گیری از یک روش دقیق نوردرمانی بتوانیم مغز بیماران مبتلا به آلزایمر را به وضعیت سالم تری برسانیم.
سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید
More Stories
از سوی اپسکو و دانشگاه های چین؛ فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا
معرفی و بررسی انواع فلزیاب
یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد