عاشق وب: به گزارش عاشق وب، گوگل چند سال بعد از معرفی هنگ اوتس (Hangouts)، به فعالیت این پیام رسان قدیمی پایان داده و کاربران را به استفاده از چت (Chat) تشویق می کند که اپلیکیشن شبیه اسلک است.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، گوگل بعد از اینکه در سال ۲۰۲۱ به کاربران هنگ اوتس اجازه داد به اپلیکیشن “چت” مهاجرت کنند، در ژوییه به عمر نسخه های اندروید و iOS برنامه مسنجر هنگ اوتس تمام کرد. برای کاربران پیامی ظاهر می شد که به آنها اعلام می کرد “گوگل چت” جای هنگ اوتس را گرفته است و از اپلیکیشن مستقل “گوگل چت” یا ابزار “چت” در داخل جی میل بهره گیرند. حالا، آخرین نسخه سرویس پیامرسان هنگ اوتس برای وب، هم فعالیتش برای همیشه خاتمه پیدا خواهدنمود.
هنگامی که کاربران به وب سایت هنگ اوتس می روند، ممکنست با این پیام روبرو شوند که از اول نوامبر سال ۲۰۲۲ هنگ اوتس در وب، کاربران را به “گوگل چت در وب” هدایت خواهدنمود. سفارش می نماییم اکنون به “چت” بروید. وب سایت هنگ اوتس بدون هدایت اتوماتیک به “گوگل چت”، همچنان قابل دسترس است اما لینکی به “گوگل چت” وجود دارد که کاربران با کلیک آن می توانند پیامرسان جدید را تجربه کنند. این وب سایت در ایام آینده ممکنست بطور کامل ناپدید شود.
“گوگل چت” قبل از این، یکی از ابزارهای کاری بود که گوگل عرضه می کرد اما این شرکت استراتژی پیامرسان خودرا تغییر داده و آنرا برای همه کاربران قابل دسترس کرده است. گوگل می گوید اپلیکیشن چت، راه های جدید و بهتری برای همکاری با قابلیت هایی که در هنگ اوتس وجود ندارد، می گشاید. کاربران می توانند اسناد، اسلایدها، ورقهای شیت را در چت ویرایش کنند.
تیم های کاری یا گروه دوستان می توانند با بهره گیری از ابزار اسپیس (Spaces) که مکانی برای همکاری گروهی روی یک موضوع است، روی اسناد و مدیریت وظایف کار کنند و از آنجائیکه “چت” در جی میل یکپارچه شده است، کاربران می توانند بدون نیاز به باز کردن وب سایت چت، به مکالماتشان دسترسی داشته باشند.
بر اساس گزارش وب سایت انگجت، گوگل قبل از این اعلام نموده بود کاربرانی که مایلند یک کپی از اطلاعات هنگ اوتس خودرا داشته باشند، باید قبل از پایان عمل این سرویس، از ابزار Takeout بهره گیرند. این ابزار در هنگ اوتس همچنان قابل مشاهده می باشد و این آخرین فرصت برای افرادی است که شاید بخواهند اطلاعات خودرا ذخیره کنند.
منبع: عاشق وب
More Stories
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران
رگولاتوری اعلام کرد؛ رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
گوگل به اجبار کروم را می فروشد