آذر ۴, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

رگولاتوری اعلام کرد؛ شروع ثبت نام در آزمون رادیوآماتوری

Rate this post

به گزارش عاشق وب، مدیرکل صدور پروانه رادیویی رگولاتوری اظهار داشت: متقاضیان دریافت گواهینامه رادیوآماتوری می توانند با رفتن به پایگاه اینترنتی رگولاتوری تا ۳۰ دیماه جاری جهت شرکت در این آزمون ثبت نام کنند.

به گزارش عاشق وب به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ایرج مکرمی ضمن اشاره به ماده ۴۷ آئین نامه اجرایی قانون استفاده از بی سیم های اختصاصی و غیرحرفه ای (آماتوری) اظهار داشت: متقاضیان ثبت نام در آزمون و دریافت گواهینامه رادیو آماتوری در هر دو سطح مبتدی و عمومی می توانند با رفتن به پایگاه اینترنتی رگولاتوری به آدرس www.cra.ir منوی میز خدمت، عرضه مجوزهای رادیویی، صدور گواهی نامه رادیو آماتوری بعد از مطالعه شرایط و نحوه برگزاری آزمون تا ۳۰ دیماه جاری جهت شرکت در این آزمون ثبت نام کنند.
وی اضافه کرد: به منظور آشنایی متقاضیان با سامانه برگزاری آزمون رادیو آماتوری، امکان حضور در آزمون آزمایشی در تاریخ یازدهم بهمن ماه جاری پیشبینی شده است که قبولی یا عدم قبولی در آن تأثیری در نتیجه آزمون نهایی ندارد.
مکرمی در رابطه با نحوه برگزاری آزمون آزمایشی اظهار نمود: لینک ورود به سامانه برگزاری آزمون آزمایشی، دهم بهمن ماه برای واجدین شرایط شرکت در آن آزمون ارسال می شود. پشتیبانی سامانه در بازه زمانی ۹ بامداد تا ۱۳ بعدازظهر همان روز با شماره تماسهای ۸۹۶۶۱۵۰۷ و ۸۹۶۶۱۵۰۴ آماده پاسخگویی به متقاضیان است.
مدیرکل صدور پروانه رادیویی خاطرنشان کرد: آزمون اصلی رادیو آماتوری همزمان با دهه فجر، در تاریخ هفدهم بهمن سالجاری برگزار می گردد.
وی در رابطه با محتوای آزمون رادیو آماتوری اظهار داشت: آزمون رادیو آماتوری در دو بخش آزمون نظریه و عملی برگزار می گردد که سوالات آزمون نظریه در چهار حوزه «مقررات»، «مدارات الکترونیکی – مخابرات»، «انتشار امواج» و «رادیو آماتوری» و آزمون عملی (مورس) هم شامل دو دسته سوالات شنیداری و نوشتاری است و نمره منفی ندارد.
به گزارش عاشق وب به نقل از مهر، رادیو آماتوری فنّی است که به اشخاص علاقه مند به الکترونیک و مخابرات در سراسر دنیا اجاره می دهد تا توسط دستگاه هایی که خودشان ساخته اند یا به صورت تجاری تهیه کرده اند، بر روی فرکانس های مشخصی با هم ارتباط برقرار کنند. این ارتباطات می تواند به صورت مورس، صدا، یا ارتباط دیتا باشد.

منبع: