آذر ۲, ۱۴۰۳

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

نخستین آزمایش جنین انسان-حیوان مجوز گرفت

Rate this post

عاشق وب: یک دانشمند ژاپنی به دنبال آزمایش نخستین جنین انسان- حیوان است که به رغم مزایایی که برای اهدای عضو خواهد داشت نگرانی های شدید اخلاقی را برانگیخته است.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از نیچر، پیوند اعضا مرحله نهایی و آخرین گزینه برای درمان بیماران مبتلا به نارسایی حاد است. با این وجود، این پروسه بسیار متناقض است و قابل اطمینان نیست، چونکه موفقیت پیوند عضو به خیلی از عوامل وابسته است. ضمن این که دنیای پزشکی با کمبود اهدا کننده عضو مواجه می باشد.
با این حال در پیشرفت های اخیر در تحقیقات سلول های بنیادی امید وجود دارد.
بازسازی اندام بوسیله تحقیقات سلول های بنیادی و جنین های حیوانی می تواند وسیله ای برای مقابله با کمبود اهدا کننده در جهان پزشکی باشد. اما این کار می تواند خیلی از سوالات و نگرانی های اخلاقی را مطرح کند.
تایید اولین آزمایش جنین انسان-حیوان
“هیرومیتسو ناکائوچی” پژوهشگر ژاپنی سلول های بنیادی که تیم های تحقیقاتی دانشگاه توکیو و دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا را رهبری می کند به اولین دانشمندی تبدیل گشته است که حمایت دولت ژاپن را برای ایجاد جنین های حیوانی که سلول های انسانی دارند دریافت کرده است.
همانطور که در بالا ذکر شد، هدف ناکائوچی این است که حیوان هایی ایجاد کند که سلول های اندام شان از سلول های انسانی تشکیل شده است تا در نهایت بتوان از آنها در پیوند پزشکی بهره برد.
چالش ها و نگرانی های اخلاقی
قبل از اینکه ناکائوچی از وزارت علوم ژاپن مجوز بگیرد و این فرصت به او داده شود، رویه هایی مانند این به دلیلهای اخلاقی و فنی ممنوع بود.
جامعه اخلاق پزشکی نگران این است که سلول های انسانی امکان دارد فراتر از تکامل ارگان بروند و به مغز در حال رشد حیوانات مهاجرت کنند و بر قدرت شناختی آنها تاثیر بگذارند.
ناکائوچی و همکارانش قصد دارند اقدامات لازم را برای اجتناب از عوارض این چنینی در دستور کار قرار دهند. آنها قصد دارند در مراحل اولیه آزمایش به آهستگی پیش بروند.
این تیم در حال برنامه ریزی برای حصول ۱۴٫۵ روزه این رشد ترکیبی است.
ناکائوچی اظهار داشت: ما در حال کوشش برای تولید نسل اندام های هدفمند هستیم، بدین سبب سلول ها فقط به پانکراس(لوزالمعده) می روند.
سپس تیم می خواهد یک روش مشابه را روی یک موش صحرایی دنبال کند و در نهایت پس از تایید دولت به سراغ خوک ها برود.
جالب خواهد بود که ببینیم که بقیه جامعه علمی چه واکنشی به این خبر خواهند داشت، چونکه این تحقیق بیم و امیدهای زیادی همراه خود دارد و بطور بالقوه دریچه های جدیدی را به روی حوزه پیوند پزشکی و درمان های پزشکی باز می کند.

منبع: