به گزارش عاشق وب یک تیم از محققان هوش مصنوعی، یک پایگاه داده ساختند که در آن بیشتر از ۱۰۰ هزار تصویر از افراد مختلف ساخته شده است.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، البته هیچ کدام از این تصاویر واقعی نیستند و تیمی از هنرمندان، کارشناسان و مهندسان حوزه هوش مصنوعی آنها را ساخته اند.
تصاویر ساخته شده توسط این محققان نژادها و جنس و سنین مختلف را دربرمی گیرد ولی می توان آنها را با یک پرتره واقعی و قانونی اشتباه گرفت.
این تیم که شامل ۲۰ متخصص هوش مصنوعی بود، ۳۰ هزار عکس از ۶۹ مدل را در یک محیط کنترل شده گرفته است تا از کیفیت خروجی آنها اطمینان حاصل شود.
سپس این تصاویر در یک مجموعه داده ای یادگیری ماشین بارگذاری شد و در نهایت یک مجموعه واقعی از ۱۰۰ هزار چهره ساخته شد.
محققان پروژه، هدف خود از این کار را کمک به طراحان و دیگر افرادی دانسته اند که از این تصاویر استفاده می نمایند تا آنها بتوانند تصاویری با کیفیت و متنوع را به صورت مجانی و قانونی دریافت نمایند.
در سال های اخیر استفاده از هوش مصنوعی در اپلیکیشن های چهره ای بسیار متداول شده است. یکی از این اپلیکیشن های محبوب چینی که “Zao” نام دارد، این توانایی را برای کاربران خود فراهم می آورد که چهره خویش را با چهره ی افراد مشهور سینما و تلویزیون جا به جا کنند.
سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید
More Stories
یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد
معرفی و بررسی انواع فلزیاب
مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران